Новини

У Тернополі військові силоміць “пакували” чоловіків у бус: відео та реакція військкомату

У суботу, 7 жовтня, у Мережі з’явилося відео, на якому, ймовірно, працівники Тернопільського територіального центру комплектування та соціальної підтримки силоміць заштовхують чоловіків у бус.

Як повідомили у Тернопільському ОТЦК та СП, з цього приводу призначено службову перевірку.

Відео можна переглянути за посиланням.

На опублікованих у Telegram-каналі місцевого видання “20 хвилин” кадрах видно, що люди у військовій формі, застосовуючи фізичну силу, затягують чоловіків до мікроавтобуса. В одному випадку затриманий чоловік, схоже, вдарив військовослужбовця.

У повідомленні уточнили, що ці кадри було знято в п’ятницю, 6 жовтня, біля ресторану “Бахус” та поблизу супермаркету “АТБ” на вулиці Лучаківського.

У Тернополі військові силоміць “пакували” чоловіків у бус

У поліції Тернопільської області виданню повідомили, що працівників поліції під час цього інциденту не було, до поліції зі скаргами чи заявами на дії працівників військкомату теж ніхто не звертався.

Керівництвом Тернопільського ОТЦК СП з цього приводу призначено службову перевірку, за результатами якої буде вжито відповідних заходів. У військкоматі припускають, що причиною конфлікту могли стати образи та зухвалість з боку громадян стосовно працівників ТЦК та СП.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.