Новини

В Ізраїлі стрімко зростає кількість вбитих та поранених: по всій країні здають кров

За останніми даними в Ізраїлі в результаті атаки ХАМАС загинули понад 200 осіб.

Як повідомили у Міністерстві охорони здоров’я Ізраїлю, число поранених зросло до 1104 осіб. 17 осіб перебувають у критичному стані. Ізраїльська служба порятунку “Маген Давид адом” закликала громадян здавати кров для постраждалих. Десятки ізраїльтян прийшли в лікарні по всій країні, щоб допомогти пораненим в результаті обстрілів.

Обновлено 23:00: The Times of Israel повідомляє, що кількість загиблих перевалила за 250 осіб. Влада прогнозує, що це число буде зростати. Також відомо про щонайменше 1450 постраждалих, багато з них – серйозно поранені.

Представник армії оборони Ізраїлю бригадний генерал Даніель Хагарі повідомив, що бойовики ХАМАС взяли в заручники кілька мирних громадян і військових Ізраїлю, повідомляє CNN.

“Є заручники і військовополонені, яких схопив ХАМАС. Серед солдатів армії оборони Ізраїлю є загиблі. У нас поки немає точного числа — ми знаходимося в стані війни”, — сказав Даніель Хагарі.

За його словами, армія Ізраїлю вела дуже важкі бої з ХАМАС в 22 районах. “Наша мета – знищити всіх терористів, які проникли в Ізраїль, зачистити всі об’єкти”, — заявив він.

Ізраїльські пабліки публікують відео прильотів в Тель-Авіві.

Також повідомляється про влучання в житловий будинок.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.