Новини

СБУ привітала українців з днем бавовни: дали потужну обіцянку

Всесвітній день бавовни відзначають 7 жовтня. Водночас в Україні це слово має зовсім інше потужне значення. “Бавовна” навідує окупантів, робить їм збитки й показує, що у ворога немає часу на тимчасово захоплених територіях України.

Про це повідомляє СБУ

У СБУ зауважили, що бавовна – улюблена квітка українців. І вона продовжить квітнути.

2Вітаємо усіх з Всесвітнім днем бавовни. СБУ запевняє: сезон цвітіння найулюбленішої квітки українців не закінчиться до нашої повної Перемоги”, – мовиться у повідомленні.

“Бавовна” гуляє Росією

Російські окупанти так довго намагалися приховати, що у них коїться щось не те, що навіть вибухи так не називали. Натомість використовували слово “хлопок”. А “хлопок” – це бавовна”.

“Бавовна” продовжує навідувати окупантів й показує, що спокійне життя на території країни-терористки, яка скоює геноцид, ворогу може хіба що снитися. Зокрема, “бавовна” регулярно навідує Бєлгородську, Курську та Ростовську області. Місцеві жителі бідкаються через прильоти, а влада розводить руками та видає чергові байки про роботу “легендарної” (спойлер – ні) “ППО”. Вже навіть самі росіяни не дуже вірять у такі байки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.