Новини

Сам підробив через інтернет: на Буковині судитимуть водія, який їздив з фальшивим посвідченням

У Чернівецькому районі поліцейські завершили досудове розслідування щодо буковинця у використанні підроблених документів

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У серпні цього року співробітники сектору реагування патрульної поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції виявили водія автомобіля, який пред’явив посвідчення водія транспортного засобу з ознаками підробки. За такі дії порушнику загрожує до двох років обмеження волі.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 26-річний житель села Комарівці надав правоохоронцям для перевірки фальшиві документи. Чоловік пред’явив посвідчення водія, яке виготовив та підробив власноручно через мережу Інтернет.

Поліцейські вилучили підроблений документ та направили його для проведення експертизи. Відповідно до її результатів, бланк не відповідав встановленому зразку, який перебуває в офіційному обігу на території України.

Дізнавачі буковинської поліції повідомили про підозру чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Наразі за цим фактом правоохоронці завершили досудове розслідування та передали обвинувальний для розгляду до суду.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.