Новини

На Буковині судитимуть чоловіка, який зберігав та збував наркотики

Співробітники поліції викрили жителя Кельменеччини, який зберігав та збував наркотики. Наразі правоохоронці зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності буковинця, склали обвинувальний акт відносно нього та скерували для розгляду до суду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

35-річний житель селища Кельменці зберігав та реалізовував наркотики на території району. У березні поточного року правоохоронці задокументували його протиправну діяльність.

У результаті проведення санкціонованого обшуку у порушника працівники поліції вилучили згортки фольги із речовинами, схожими на наркотики.

Згідно із висновками експертів, вилучені речовини у своєму складі містять психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін та заборонений особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури слідчі поліції завершили досудове розслідування стосовно чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вчинення протиправних дій порушнику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.