Новини

Порошенко відзначив день народження з бійцями, серед яких помітили і буковинців

П’ятий президент України Петро Порошенко сьогодні, 26 вересня, відзначив свій 58-ий день народження. Порошенко провів цей день із дружиною Мариною та військовими. Серед них помітили і бійців із Буковини.

Про це стало відомо із фб-сторінки експрезидента, пише molbuk.ua

“Повертаємося додому. Найкращий вечір, найкращий день народження. Вантажівки, посейдони, спеціальні комплекси, бойові шеврони, розмальовані гільзи, фронтовий борщ. Але головне — друзі, які на кілька годин вирвалися з гарячих точок.
Зараз — не можу публічно назвати вас всіх, але повірте — завдяки вам уся Україна рухається вперед. Дякую вам за привітання. Дуже чекаю на вас в гості, але розумію, що наступного разу знову зустрінемося на фронті”, – написав Петро Порошенко.

Він опублікував фото з бійцями різних бригад. Серед них – 10-та окрема гірсько-штурмова бригада “Едельвейс”, 82-га окрема десантно-штурмова бригада, яка базується Чернівцях (серед представників цієї бригади на фото можна розпізнати чернівецького волонтера і бійця Вальтера Шеффера), загін спецпризначення “УДА”, 77-ма окрема аеромобільна бригада та інші.

Як відомо, Петро Порошенко народився 26 вересня 1965 року в м. Болграді Одеської області.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.