Новини

«Мережі не обліковані»: Клічук розповів про складнощі під час ремонту доріг

Міський голова Чернівців Роман Клічук каже, що всі вулиці, які зараз ремонтують, планово мають бути завершені до кінця року, хоч і на деяких з них ремонт триває вже досить довго. Також мер зазначив, що складнощі, які виникають під час ремонту вулиць виникають через необліковані мережі та війну.

Про це Роман Клічук сказав на сьогоднішній пресконференції, повідомляє кореспондент molbuk.ua.

Читайте також: Третина міста живиться водою: у Чернівцях відремонтували багатостраждальний водопровід та дорогу — фото

“В усіх вулицях центру міста є складнощі, адже деякі мережі не обліковані. Коли підрядник розриває дорогу, то з’являться нові мережі, яких немає ні в обліку, ні в реєстрі, тому приходиться оперативно змінювати проєкт. Саме так було на вулиці Кармелюка та Щербанюка. Щодо першої, то, думаю, в короткий період відремонтують, а другу мають зробити в листопаді. На вулиці Кафедральній інша ситуація. Там планувався поточний ремонт, але коли зняли верхній шар, то представники “Чернівціводоканалу” та “Чернівцігазу” виявили мережі в поганому стані. Тому було прийняте екстрене рішення змінити і водопровідну мережу, і газову”, – каже Р. Клічук.

Ще однією з причин повільного ремонту доріг є війна.

“Є труднощі в підрядників – з персоналом. Мобілізація триває, тому деякі представники цих компаній ідуть воювати. Через це й виникають затримки”, – зазначає міський голова.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.