Новини

Зеленський вже в США: чого очікувати від візиту

Президент України Володимир Зеленський прибув до Сполучених Штатів Америки. Про це він повідомив у мікроблозі Twitter (X).

“Олена Зеленська і я прибули в США для участі в тижні високого рівня Генеральної Асамблеї ООН і відвідування Вашингтона, округ Колумбія. Я візьму участь у засіданнях Генеральної Асамблеї, саміту цілей сталого розвитку та Ради Безпеки ООН, а також у ряді важливих двосторонніх переговорів”, – написав президент.

Він зазначив, що Україна виступить з конкретною пропозицією до країн-членів ООН щодо зміцнення принципу територіальної цілісності та підвищення здатності ООН стримувати і зупиняти агресію.

В Telegram-каналі Зеленський додав, що одразу з аеропорту їде до українських воїнів, які проходять у США лікування та реабілітацію.

У Вашингтоні у нього заплановані переговори з Президентом США, з лідерами палат і партій Конгресу, з військовим керівництвом.

“Зустрінуся з американським бізнесом, журналістами, громадськістю. Подякую за лідерство США в підтримці нашої боротьби за свободу і незалежність”, – додав він.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.