Новини

«Приміщення повністю «убили»: чому ремонтують спорткомплекс «Олімпія» в Чернівцях

Спорткомплекс “Олімпія”, що на вулиці Воробкевича у Чернівцях, потребує ремонту після того, як його з початком великої війни використовували як гуманітарний хаб. Тому зараз настав час привести його до ладу.

Про це на своїй пресконференції 6 вересня сказав Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

“Я був проти, щоб “Олімпію” перетворили на складське приміщення. Дуже багато компаній пропонували свої послуги для зберігання гуманітарної допомоги. Тоді як тут був єдиний спорткомплекс у місті для дітей. А рішенням перетворити його на гуманітарний хаб приміщення повністю “убили”. Там уже підлоги немає, погане освітлення. Колись треба було привести його в порядок. Цифри ремонту і мене лякають, але зараз на все підвищилися ціни. Просив, щоби, може, ОВА нам відшкодувала вартість ремонту, але коштів обмаль. Розумію, що можливостей у міста відреставрувати “Олімпію” зараз більше, ніж в області”, – каже мер.

Як відомо, у Чернівцях планують капітально відремонтувати фізкультурно-оздоровчий комплекс “Олімпія”. Очікувана вартість робіт складає понад 13,5 мільйона гривень. Роботи мають завершити до кінця 2023 року.

Згідно з тендерною документацією, у спорткомплексі мають замінити підлогу на лакований паркет, облаштувати трибуни, а також встановити систему освітлення на майданчиках для волейболу та баскетболу та полі для мініфутболу.

Ремонт замовила дитячо-юнацька спортивна школа з футболу. Гроші виділили з бюджету розвитку.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.