Новини

Яремчук у «Валенсії», а Маліновський у «Дженоа»: головні футбольні трансфери минулого місяця

Про найкращу кампанію цього літа, гучні трансфери та переїзд українських футболістів до топчемпіонатів – у матеріалі ” “.

Читайте також: Як зіграла “Буковина” з харківським “Металістом”

“Астон Вілла” провела найкращу кампанію

Англійська “Астон Вілла” провела чи не найкращу трансферну кампанію серед усіх клубів. Бірмінгемці під керівництвом нового спортивного директора Рамона Мончі зробили кілька вдалих трансферів. Передусім англійці безплатно підписали 26-річного бельгійського півзахисника Юрі Тілеманса, який до цього провів дуже якісних чотири сезони в “Лестері”.

24-річний італійський атакувальний півзахисник “Роми” Ніколо Заніоло теж переїхав в “Астон Віллу”. Туди ж перебрався французький футболіст німецького “Баєра” Мусса Діабі за 55 мільйонів євро. Рамон Мончі також запросив у клуб свого земляка 24-річного іспанського захисника Пау Торреса за 33 мільйони євро. Тож цьогоріч “Астон Вілла” є серйозним претендентом на єврокубки.

Гаррі Кейн переїхав до “Баварії”

Трансферна сага англійського форварда, яка розпочиналася з кожним новим трансферним вікном, нарешті завершилася. 30-річний Кейн перейшов у мюнхенську “Баварію” за 100+20 мільйонів євро, щоб встигнути здобути хоч якийсь трофей.

А лондонський “Челсі” знову виклав шалену купу грошей за молодого гравця. Цього разу щасливчиком став ексфутболіст “Брайтона”, півзахисник Мойсес Кайседо, за якого “пенсіонери” (прізвисько “Челсі” – авт.) заплатили 133 мільйони євро. Також лондонці підписали колишнього півзахисника “Саутгемптона” Ромео Лавія майже за 70 мільйонів євро.

Неймар поїхав заробляти на пенсію

Та головним шоком трансферного вікна став переїзд 31-річного нападника Неймара з “ПСЖ” у Саудівську Аравію. Бразилець підписав контракт на два роки з “Аль-Хілялем” та за цей час заробить 300 мільйонів євро. “ПСЖ” отримає 100 мільйонів євро за нападника.
Також на Близький Схід перебрався ексзахисник “Манчестер Сіті” Емерік Ляпорт. Іспанець підписав контракт із “Аль-Насром”, де також грає Кріштіано Роналду.

Трубін поїхав до “Бенфіки”, а Довбик – у “Жирону”

Українські футболісти також в епіцентрі уваги на трансферному ринку. Молодий та перспективний голкіпер Анатолій Трубін перебрався з “Шахтаря” в лісабонську “Бенфіку” за 10 мільйонів євро. Зазначається, що українець має стати основним у португальському гранді, адже основний голкіпер Одіссеас Влаходімос може переїхати в АПЛ.

Найкращий бомбардир минулого сезону Української прем’єр-ліги Артем Довбик став гравцем іспанської “Жирони” і вже встиг відмітитися голом у дебютному матчі з паса іншого українського легіонера Віктора Циганкова.

Руслан Маліновський знову змінив клубну прописку. Півзахисник після невдалого відрізка сезону у французькому “Марселі” пішов на пониження. Тепер Руслан виступатиме за італійський “Дженоа”, який тільки цього сезону повернувся до Серії А. Українець пропустив передсезонну підготовку з італійцями та перебуває у жахливих кондиціях. Гравець також не потрапив у заявку на вересневі матчі збірної України, які відбудуться 9 і 12 вересня проти Англії та Італії, відповідно.

Ще один українець, в якого не все складалося в останні сезони добре в Європі перебрався у новий клуб. Мова йде про нападника національної збірної Романа Яремчук. 27-річний форвард цього сезону виступатиме на правах аренди в іспанській “Валенсії”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.