Новини

У неділю на Буковині прогнозують дощ та грозу

У Чернівцях та області у неділю, 3 вересня, прогнозують хмарну погоду, дощ та грозу.

Про це повідомляє Sinoptik, пише molbuk.ua

“Ясною погодою нас цей день не порадує – хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. У першій половині дня очікується дрібний дощ, який після обіду може посилитися. Ввечері на зміну йому прийде дощ із грозою”, – йдеться у прогнозі.

Температура повітря відчутно знизиться до +16 +19 градусів.

“Найближчої ночі у південно-східній частині, Харківській та Сумській областях, вдень у західних областях місцями короткочасний дощ, гроза, на решті території без опадів; температура вночі 9-14°, вдень 22-27°, на півдні та сході країни вночі 15-20°, вдень 25-30°.

3 вересня в західних, вдень і у Вінницькій, Житомирській, місцями Київській областях, 4 вересня в більшості областей короткочасні дощі, грози; температура суттєво не зміниться”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Про дощ та грозу попереджає і синоптикиня Наталка Діденко.

“У Карпатах сміливо можна діставати пуховички (не товсті) і ґумові чоботи. Дощі, місцями з грозами, пройдуть завтра в західних областях. Уважно! Можуть бути сильні зливи.

Опади дійдуть до Житомирщини, Вінниччини, частини Київщини.Решта території України – сухо.

У Києві завтра без істотних опадів. Дощ у столиці буде в ніч на понеділок. Температура повітря в неділю рахат-лукум, +25 градусів.
Хто цікавиться – якраз зараз період першого бабиного літа (окрім місцин із дощами), триватиме орієнтовно до 11 вересня)”, – розповіла Діденко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.