Новини

Особливості кремів для обличчя з керамідами*

Кераміди є ключовими косметичними інгредієнтами здорової, сяючої шкіри. Це ліпіди, які разом з іншими елементами утворюють своєрідний клей, здатний міцно утримувати клітини, розташовані в поверхневому шарі шкіри. Їх основна дія полягає в стабілізації функції шкірного бар’єру, тому вони сприяють посиленню антивікового захисту, оскільки допомагають утримувати вологу. Косметика Цераве має у своєму арсеналі безліч варіантів, які мають у складі цей корисний компонент.

Для чого потрібні кераміди в кремах

Природно присутні в зовнішньому шарі шкіри, кераміди є невід’ємною частиною рогового шару і забезпечують його безперервне оновлення. Кераміди для шкіри гарантують, що епідерміс належним чином захищений від дії кліматичних факторів, ультрафіолетового випромінювання, смогу та інших екологічних стресів, які є причиною виникнення інфекцій, запалень і передчасного старіння.

Кераміди, що містяться в косметиці, діють безпосередньо. Вони розташовуються в проміжках між роговими клітинами, інтегруючись у міжклітинну речовину, зміцнюють її, допомагаючи шкірному бар’єру відновити свою захисну функцію

Дерматокосметика з цим компонентом у складі допомагає:
відновлюють баланс;

зміцнити захисні функції шкіри;

зволожити та забезпечити реальну профілактику старіння.

Така косметика підходить для всіх типів шкіри, які потребують зволоження та захисту. Вона покращує зовнішній вигляд сухої, зневодненої шкіри та зменшують шорсткість.

Користь і поєднання керамідів

Ці молекули корисні для всіх, тому що вони мають ще одну важливу характеристику. Вони є найважливішим компонентом здорового кольору обличчя, а їх надходження покращує зовнішній вигляд шкіри, роблячи її вигляд і самопочуття більш комфортними.

Кераміди найбільш ефективні в поєднанні з іншими “ідентичними шкірі” інгредієнтами, такими як амінокислоти, гліцерин і холестерин. Ці суміші ліпідів покращують тон і текстуру шкіри та зменшують ознаки подразнення.

Неможливо назвати жодного антивікового компонента, який може діяти сам по собі. Тому слід переконатись, що ваш засіб, збагачений керамідами, також містить антиоксиданти та інгредієнти, що відновлюють шкіру, як ретинол, ніацинамід, лінолева кислота та пептиди. Знайти догляд за шкірою з цими компонентами можливо в лінійці від компанії CeraVe.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.