Новини

Без прав і нетверезий: у Чернівцях водій протаранив дві автівки та втік

Учора патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Ентузіастів.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Чернівецькій області.

Прибувши на місце події, до поліцейських звернулися громадяни та повідомили, що водій транспортного засобу ВАЗ здійснив зіткнення з автомобілем BMW та допустив наїзд на автомобіль Volkswagen. Водій вийшов з транспортного засобу ВАЗ, залишивши його заведеним, та пішов у невідомому напрямку.

Згодом, завдяки очевидцям події, вдалося встановити керманича автомобіля ВАЗ. Під час перевірки документів інспектори з’ясували, що 49-річний чоловік позбавлений права керування за нетверезе водіння. Та це його не зупинило. Адже цього разу він знову керував з ознаками сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився.

На громадянина охоронці порядку склали адмінматеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування), ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння повторно протягом року), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Від керування його відсторонили. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Нагадуємо, що керувати транспортним засобом в стані сп‘яніння категорично заборонено!

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.