Новини

Герої Буковини: на війні загинув військовий Дмитро Штефчук

На фронті загинув військовий із села Тисовець на Буковина Дмитро Штефчук.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Великокучурівської громади Василь Тодеренчук, пише molbuk.ua

Захисник загинув 4 серпня на Харківщині. Про зустріч загиблого та час поховання жителям громади буде повідомлено додатково.

“Трагічна звістка про загибель українського захисника Дмитра Артемоновича Штефчука, 14 жовтня 1969 року народження жителя села Тисовець, стала ще одним болючим ударом для нашої української родини. Це ще одне нагадування про те, якою вартістю ідуть наші військові на передову лінію, готові віддати своє життя захищаючи Батьківщину.

Трагедія сталася 4 серпня 2023 року в районі Харківської області. Дмитро отримав поранення, несумісне з життям, від яких він не зміг вижити. Його героїчний вчинок та відданість Україні повинні бути завжди запам’ятанні. Його відданість, мужність та жертовність заслуговують на нашу безмежну подяку. Він став прикладом вірності і самопожертви, символом справжнього українського патріотизму.

Свої щирі співчуття висловлюємо родині, близьким, побратимам і рідним Дмитра. Це непоправне горе важко пережите, і ми спільно з вами переживаємо цей тяжкий момент.

Про зустріч загиблого та час поховання буде повідомлено додатково”, – йдеться у дописі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.