Новини

Чому айфони блакитного кольору такі популярні?*

Смартфон в наш час – це не просто девайс для спілкування, а ще й один з тих аксесуарів, які здатні чимало розповісти про свого власника. Якщо ваш вибір пав на iPhone, наприклад чотирнадцятий, значить ви цінуєте надійність, бездоганну якість та відкриті до нового. Однак серед власників айфонів є й чимало користувачів, які вибирають девайси лише певного кольору. Наприклад, блакитного. До речі, саме цей колір є одним з найбільш популярних серед шанувальників “яблучної” техніки. Тож чому стільки людей обирають саме голубі айфони і що може розповісти про людину такий вибір?

Блакитний iPhone: що розповість про свого власника такий смартфон?

В той час, як одні купують для свого Айфон 14 голубий чохол, інші готові витратити більше часу на пошуки і навіть заплатити більше, лиш би зрештою стати власником смартфона в блакитному корпусі. Для когось такий підхід може здатися банальною забаганкою, однак психологи кажуть, що колір смартфона може чимало розповісти про свого власника.

Вважається, що iPhone голубого кольору вибирають люди, для яких властиві:
розвинута інтуїція;

схильність до творчості;

щирість;

схильність до емпатії.

А якщо взяти до уваги здатність певних кольорів впливати на настрій, то блакитні айфони можуть бути доволі корисними для людей розумової праці. Вважається, що споглядання голубого кольору допомагає розслаблятися, є свого роду профілактикою перевтоми.

Скільки коштують блакитні iPhone 14 і де їх можна купити?

Зважаючи на доволі високу популярність iPhone 14 в блакитному корпусі, далеко не в кожному магазині вдасться знайти такий девайс, до того ж за адекватною ціною. Проте справжні фанати “яблучної” техніки знають, що чи не найкращі ціни на смартфони Apple в Україні пропонує інтернет-магазин Grokholsky. Одна з переваг цього магазину в тому, що там продають як нові, так і вживані айфони, зокрема і чотирнадцятки в модних голубих корпусах.

Вартість блакитного Айфона 14 залежить від технічних характеристик моделі. Скажімо, в тому ж Grokholsky новий телефон з обсягом пам’яті 256 Гб коштує трохи більше ніж 35 тис. грн. Дещо дешевше обійдеться варіант з пам’яттю на 128 Гб, а найнижчі ціни – на вживані блакитні айфони.
Ваша мрія – голубий iPhone 14? Можете бути певні – зі смаком і вмінням вибирати якісну техніку у вас точно немає проблем. А якщо завітаєте в магазин Grokholsky, то не будете мати проблем і з тим, де недорого купити один із найпопулярніших смартфонів у світі.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.