Новини

«Важливі рішення»: дві громади на Буковині виділили для ЗСУ по мільйону гривень

Кіцманська та Юрковецька громади виділили для Збройних сил України по мільйону гривень.

Як йдеться у повідомленні Чернівецької районної ради, сьогодні, 4 серпня, на сесії, депутати Кіцманської міської ради ухвалили низку рішень, зокрема найважливіше – про виділення 1 млн.грн. на закупівлю дронів для ЗСУ.

Участь у засідання Кіцманської міської ради взяв і голова Чернівецької районної ради Микола Куцак, спільно з першим заступником голови Чернівецької обласної ради Миколою Гуйтором.

Голова Юрковецької громади Віталій Шафер на своїй сторінці у Facebook повідомляв, що під час сьогоднішньої сесії депутати мали ухвалити рішення про виділення коштів на потреби ЗСУ. Як стало відомо molbuk.ua із власних джерел, депутати підтримали рішення про виділення коштів.

Ми писали, що Кіцманській міській раді Чернівецької області звільнять усіх заступників міського голови. Рішення підтримали 17 депутатів на сесії 4 серпня. Міський голова Сергій Булега каже, так зможуть зекономити гроші й передати їх на ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що у громаді на Буковині відкрили алею пам’яті за загиблими Героями .

Також раніше кореспондент ” ” провів опитування серед чернівчан. Цікавилася, чи вважають чернівчани доцільним під час війни витрачати кошти на облаштування міста.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.