Новини

Мер Чернівців пояснив, чому відтермінували ремонт фонтана на площі Пресвятої Марії

У мерії Чернівців поки що відмовилися від реконструкції фонтана на площі Пресвятої Марії. Її відтермінували “до кращих часів”.

Таке пояснення дав на пресконференції 1 серпня Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

Зокрема, на запитання molbuk.ua, чому повторний тендер на реставрацію, яка мала обійтися бюджету громади у суму понад 7 мільйонів, скасували, мер відповів:

“Не знаю, чи є таке в інших містах, але у чернівчан якось так складається, що робиш щось – погано, і не робиш – теж погано. Яка причина? Просто вирішили відтермінувати до кращих часів”.

Читайте також: Сквери та фонтани за мільйони: чи доцільно місцева влада витрачає кошти – опитування ” “

“Сквери й фонтани чи дрони?”: одні вважають, що Чернівці треба розвивати, інші закликають усе віддати на армію
Раніше повідомлялося, що у міськраді поки що відмовилися від реконструкції фонтана на площі Пресвятої Марії. Її планували провести до осені цього року. Проте повторний тендер скасували.

У поясненні щодо предмету скасування закупівлі на платформі Prozorro йдеться, що причина – “відсутність подальшої потреби в закупівлі послуг”.

Раніше Роман Клічук зазначав, що вигляд фонтана під час реконструкції не змінюватимуть, лише наведуть лад.

“Він залишиться у такому вигляді, в якому є. Йдеться за поточний ремонт і бруківки, і фонтана, і всього, що там є. Ви ж бачили, в якому понищеному стані ця площа. Ми хочемо її привести у належний стан. Якихось перероблень, змін там не планується. Просто приведемо в порядок”, – сказав на початку травня Роман Клічук.

Фонтан на площі Пресвятої Марії облаштували у 2008-му році на честь 600-річчя Чернівців. Він не працює з 2017 року.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.