Новини

Виробник “Леопардів” купить портфелі для першокласників Чернівців

Виконавча рада німецької компанії Rheinmetall схвалила виділення 20 тисяч євро на допомогу сім’ям та дітям-переселенцям українського міста Чернівці.

Про це Rheinmetall повідомив на своєму сайті, пише “Європейська правда”.

Зазначається, що гроші будуть передані через німецьку неурядову компанію.

У заяві компанії йдеться, що Чернівці є містом-побратимом Дюссельдорфа – міста, де знаходиться головний офіс Rheinmetall.

Як говориться в повідомленні, “пожертвувавши на шкільні ранці, Rheinmetall хоче допомогти дітям розпочати навчання в школі з позитивним настроєм, прищепити їм радість від навчання і, зрештою, покращити їхні перспективи”.

“Ми твердо віримо, що освіта – це ключ до кращого життя та створення нових можливостей”, – заявив голова правління Rheinmetall Армін Паппергер.

За його словами, “роблячи цю пожертву”, компанія робить “свій внесок в освіту і добробут української молоді, багато з яких змушені починати все з нуля в Чернівцях після втечі від бойових дій на сході країни”.

Довідка

Rheinmetall AG – німецький машинобудівний та зброєбудівний концерн зі штаб-квартирою в Дюссельдорфі. Утворений у 1889 році. Є одним з найбільших виробників військової техніки і зброї в Німеччині та Європі. Основна продукція концерну — військова техніка, зброя, а також виробництво комплектуючих для автомобілів. Штаб-квартира концерну знаходиться в Дюссельдорфі. Є виробником танків “Леопард”, які воюють на українських фронтах

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.