Новини

Вже друга відзнака посмертно: захисника з Чернівців нагородили орденом «За мужність»

Захисника з Чернівців Степана Зеленька нагородили орденом “За мужність” 3-го ступеня. На жаль, посмертно…

Про це повідомила мати Героя, Єлизавета Зеленько, пише molbuk.ua

Нагороду вручили матері за сина напередодні восьми місяців із дня його загибелі на війні.

“Мій дорогий сину! Це не перша Твоя нагорода, їх у Тебе багато в мирному житті: грамоти, дипломи, кубки за участь у всіляких олімпіадах та кулінарних конкурсах та фестивалях, багато грамот та подяк.

Та й взагалі, у Тебе і у Твого брата, а у мого старшого Сина Петра, за Ваш земний короткий вік на двох стільки різноманітних нагод, що у когось за все довготривале життя жодної. Шкода, що це вже друга нагорода, яку Ти отримав посмертно.

Ми дякуємо Тобі, Сину, за Твою волю та наснагу до життя, за позицію, обрану в силу обставин, які з нами відбуваються, за Твою чарівну посмішку, за Твою харизму, за Твоє, не дивлячись ні на що, навіть на відстань, смачне таке слово “Ну, що у тебе чайник закипів, давай поп’ємо разом кавку”, хоча між нами була відстань на багато кілометрів.

Я щаслива мати…… Мої Сини – справжні Мужчини та Захисники. Я вдячна Вам, мої Синочки, за те, що коли Вас відправляли на Землю з Небес, для народження в земному житті, Ви мене обрали своєю мамою. Дякую Вам, дорогі, мої рідні, моє найкраще, що зі мною могло статися тут, на Землі, мої найкращі в усьому Світі Сини…..

Царство Небесне Вам. Обнімаю, цілую, а коли прийде час, чекаю зустрічі…” – залишила мати зворушливий допис, присвячений двом синам.

Раніше у публікації ” ” йшлося, що за три роки чернівчанка Єлізавета Зеленько втратила двох синів. У 2019-му році помер старший син Петро. А у листопаді цього року на фронті загинув молодший Степан… Братів поховали поряд, адже вони з дитинства були нерозлийвода.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.