Новини

«Послизнулася на тротуарі, та й маю тепер»: за вихідні у Чернівцях зросли випадки травматизму

Останніми днями на Буковині панує негода. Сильні вітри, снігопади, різкі перепади температури, як наслідок – ожеледиця та збільшення випадків травматизму.

Кореспондентка molbuk.ua навідалася у травмпункт Фастівської лікарні та дізналася скільки людей звернулися із травмами по допомогу.

Приїжджаю туди близько обіду. Ще з коридору помітно досить багато людей, близьку 20. Чутно різні розмови.

“Та йшла в магазин, послизнулася на тротуарі, та й маю тепер… Вивих певно, бо дуже болить та важко ходити”, – каже пані в коридорі.

У деяких людей присутнє обурення. Пан Сергій розповідає, що вже немає сил чекати.

“Та от, вже другу годину стою у черзі. Що роблять ці лікарі не розумію… Маю жахливий біль у нозі. Вдома спускався по сходах і впав, як наслідок маю вивих, – пояснює чоловік, – Скільки ще доведеться чекати не знаю…”

Хочу “прорватися” до травматолога, така моя дія викликає обурення у людей.

– Куди без черги?! – чутно вигуки.

Та все ж таки пройти у кабінет вдалося. Як розповів травматолог лікарні Борис Нечіпай, протягом останнього часу люди переважно приходять із переломом променевої кістки.

“Травматизм доволі високий, особливо за минулі вихідні. Якщо говорити про важкі травми, то ми направляємо на спец лікування. У п’ятницю до нас надійшло 47 людей, у суботу – 39, а у неділю – 34. Закликаю людей бути обачними та обережними”, – зазначає пан Борис.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.