Новини

Мережа демократичної школи Alterra School відкривається у Чернівцях: Запишіть свою дитину відразу, класи обмежені до 12 учнів!*

Чи пригадуєте ви, скільки дітей навчалися у вашому класі — 35, 30? У великих містах така кількість учнів є абсолютно нормальною й припустимою. З одного боку це чудовий досвід, але з іншого – чим вужче середовище, тим легше робити перші кроки – вливатися в соціум краще поступово. Погодьтеся, набагато комфортніше дитині, для якої не забракне уваги ні на жодному уроці, яка має можливість запитати все, що незрозуміло, висловити свою думку й навіть не соромитиметься попросити вийти. Якщо такий формат навчання вам подобається, спішимо повідомити, що в Чернівцях функціонує демократична Alterra School. Детальніше про неї – у нашому матеріалі.

Alterra School: перші кроки дитини до демократії

Навчальні заклади такого формату дещо нові для українців. Хоч практика заснування приватних шкіл чи садочків уже досить успішно працює, ця галузь ще не надто популярна. Та даремно, адже в стінах таких установ діти можуть отримати набагато більше, насамперед для особистісного становлення. Alterra School – відома всеукраїнська мережа демократичних шкіл, перше представництво якої відкрило свої двері в 2018 році. Зараз вона функціонує в п’яти містах — Чернівцях, Львові, Києві, Одесі й Дніпрі — очно. Також вдало розвивається формат онлайн-навчання.

Чим вирізняється Alterra School?

Alterra School – це про особливі принципи й підходи організації навчального процесу. Її філософія базується на трьох базових, досі нових для України, постулатах — свободі, екологічній свідомості й практичності. Окрім того, окремо варто наголосити на наступних якісних перевагах:

• Оптимальна кількість дітей у групах: одночасно заняття відвідує не більше 12 дітей.

• Застосування різноманітних підходів: в арсеналі тьюторів понад 10 цікавих методик, які вони вдало використовують при вивченні тем.

• Понад 20 годин практичних занять на тиждень.

• Жодних доплат за факультативи: дитина має можливість додатково займатися з логопедами, відвідувати майстер-класи, спортивні секції, заняття з англійської, а також створювати бізнес-проєкти.

Зручно для батьків і те, що навчальний день розпланований так, що в стінах школи дитина виконує й домашнє завдання, тож займатися додатково із нею не потрібно буде. Крім того, оплата за навчання включає в себе не тільки витрати на перебування в закладі, тьюторський супровід і можливість відвідування факультативів, а й на канцелярське й навчальне приладдя.

Якщо ви гадаєте, що такий формат – саме для вашої дитини, не вагайтеся, бо упустите свій шанс. Поспішіть, поки набір на 2023-24 н.р. ще триває!

Alterra School у Чернівцях розташована за адресою: вул. Руська, 1-А.

Тел. 0730834439

Сайт: www.alterraschool.space/chernivtsi

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.