Новини

У справі щодо поновлення Паскаря на посаді заступника мера Чернівців оголосили перерву до травня

У Вінниці Сьомий апеляційний адміністративний суд оголосив перерву в розгляді судової справи за позовом колишнього заступника міського голови Чернівців Олександра Паскаря щодо його поновлення на цій посаді.

Про це повідомляє прес-служба суду.

“За наслідками сьогоднішнього засідання у розгляді справи за адміністративним позовом до Чернівецької міської ради, Чернівецького міського голови Клічука Романа Васильовича про визнання протиправним та скасування рішення і розпорядження, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу оголошено перерву до 13 травня 2021 року, на 12.30”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Паскар просив суд визнати протиправним і скасувати розпорядження міського голови Романа Клічука від 23 грудня 2020 року, яким його звільнили із посади заступника міського голови. Окрім того, Паскар просив поновити його на службі у міськраді на посаді заступника Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради.

Чернівецький окружний адміністративний суд частково задовольнив судовий позов Паскаря.

Зокрема, суд вирішив змінити у розпорядженні міського голови Романа Клічука від 23 грудня 2020 року дату звільнення Паскаря, визначивши датою припинення трудових відносин перший день після закінчення періоду тимчасової непрацездатності. А саме – вважати датою припинення Олександра Паскаря служби в Чернівецькій міській раді на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради 30 грудня 2021 року.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.