Новини

Сьогодні на Буковині зустрінуть двох загиблих Героїв із Сокирянщини

Сьогодні, 19 липня, Буковина зустрічає двох загиблих захисників, жителів Сокирянщини – Віталія Чушина та Анатолія Буханця.

Про це повідомляє Сокирянська міська рада, пише molbuk.ua

Старший сержант Віталій Чушин загинув 17 липня внаслідок поранень отриманих під час виконання бойових завдань на Донеччині. Героя зустрічатимуть близько о 14:00 при в’їзді до Сокирянської територіальної громади – біля села Грубна.

“Живим коридором” всі охочі зможуть зустріти загиблого захисника вздовж автошляхів сіл Грубна, Селище, Струмок, Романківці, Сербичани, Коболчин. У місті Сокиряни “живий коридор” формуватиметься від в’їзду в місто до території Сокирянської лікарні.

19 липня 2023 року, о 15:45 год. траурний кортеж з тілом Віталія Чушина вирушить з території КНП “Сокирянська лікарня” до міста Новодністровськ. Колона рухатиметься за маршрутом: місто Сокиряни – села Коболчин-Білоусівка-Ломачинці-Новодністровськ”, – зазначають у повідомленні.

Близько о 15:00-15:30 зустрічатимуть Героя, жителя села Романківці – Анатолія Буханця. Захисник відійшов у засвіти в одному із військових госпіталів, куди був доставлений внаслідок поранень, отриманих в боях на Луганщині.

“Зустрічаємо траурний кортеж при в’їзді до міста Новодністровськ, орієнтовно між 15:00 та 15:30 год. Всі охочі зможуть зустріти військового вздовж центральних автошляхів міста Новодністровськ, сіл Ломачинці, Білоусівка – Коболчин – м. Сокиряни.

У місті Сокиряни “живий коридор” формуватиметься від в’їзду в місто до приміщення КНП “Сокирянська лікарня”, – йдеться у дописі.

Вічна пам’ять і слава Героям!

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.