Новини

Екс-заступник мера Чернівців судиться із Клічуком: сьогодні розглянуть апеляційну скаргу

Колишній заступник міського голови Чернівців Олександр Паскар подав апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції у справі щодо поновлення на посаді.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Сьомого апеляційного адміністративного суду (м. Вінниця).

Зокрема, повідомляється, що у провадженні суддів перебуває справа щодо поновлення на посаді колишнього заступника Чернівецького міського голови.

“Розгляд справи за адміністративним позовом до Чернівецької міської ради, Чернівецького міського голови Клічука Романа Васильовича про визнання протиправним та скасування рішення і розпорядження, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу призначено на 22 квітня 2021 року, на 11.00”, – повідомляє прес-служба.

Раніше повідомлялося, що Зокрема, просив суд визнати протиправним і скасувати розпорядження міського голови Романа Клічука від 23 грудня 2020 року, яким Паскаря звільнили із посади заступника міського голови. Окрім того, Паскар просив поновити його на службі у міськраді на посаді заступника Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради.

Чернівецький окружний адміністративний суд частково задовольнив судовий позов Паскаря.

Зокрема, суд вирішив змінити у розпорядженні міського голови Романа Клічука від 23 грудня 2020 року дату звільнення Паскаря, визначивши датою припинення трудових відносин перший день після закінчення періоду тимчасової непрацездатності. А саме – вважати датою припинення Олександра Паскаря служби в Чернівецькій міській раді на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради 30 грудня 2021 року.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.