Новини

«П**уй назад на фронт!»: буковинець посилав на війну пораненого працівника військкомату – відео

На Буковині стався конфлікт між мешканцем області та працівниками військкомату.

Відео опублікували у місцевих пабліках, а також один із бійців із позивним Олекса Довбуш на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

На відео можна почути, як чоловік нецензурними словами обзиває працівників військкомату, які підійшли, вочевидь, вручити йому повістку. А також каже, щоби вони самі йшли на фронт.

“П**уй на фронт!” – кричить він військовим. Вони пояснюють, що лише недавно звідти повернулися через поранення.

“Назад туда п**дуй!” – лементує чоловік.

“Потрапило на очі ось таке відео. Де “бик”, який, скоріше за все, з Опришенів Чернівецької області, бо його машина там зареєстрована, бажає пораненому військовому, який за станом здоров’я переведений в ТЦК, щоб він знову пішов на фронт і там загинув.

Що було спочатку в цьому відео, мене вже після цих слів мало цікавить. Кажуть, що відео має давність у декілька тижнів. Ті, хто воює, не мають часу моніторити новини, тому воно потрапило лише тепер на очі. Навіть якщо це сталося декілька тижнів назад, де вибачення? По емоціях хотілося б, щоб були прострелені коліна, але то емоції, і я в ніякому разі до цього не закликаю.
Дякую, Чернівцям, за те, що “підтримуєте” українське військо. Шкода, що у нас є такі безхребетні люди”, – написав військовий.

Пізніше бійці розшукали чоловіка. Після розмови з ними він вибачився і пообіцяв поїхати до бійців у частину і допомогти всім необхідним.

“Ми спільно з всіма вами виявили ту “особу”, ось її слова. На мій погляд, вона не є щирою. Відповідаю на можливе питання: ні, повістки не було. Він був відсторонений від мобілізації. Схоже, через це він і дозволяв собі таку поведінку. Отже, друзі, ми ніколи не дозволимо зневажати славу і честь наших воїнів”, – написав Олекса Довбуш.

Раніше повідомлялося, що у червні на Буковині за вихідні затримали 21 ухилянта.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.