Новини

У Чернівцях сьогодні стартує міжнародний бізнес-форум

Сьогодні, 6 липня, у Чернівцях починається міжнародний бізнес-форум за участі підприємців з України, Румунії та Молдови.

Він триватиме до 7 липня, пише molbuk.ua.

Мета форуму – посилення тристороннього міжрегіонального співробітництва між Україною, Румунією та Республікою Молдова, зокрема, налагодження перспективних зв’язків з міжнародними партнерами, розвиток взаємовигідного транскордонного співробітництва, обговорення актуальних тем торговельної кооперації між трьома державами, розвиток туризму.

У рамках форуму створять виставкову зону, де представники регіональних підприємств різних галузей презентують зразки своєї продукції, що сприятиме просуванню товарів і послуг на зовнішні ринки, а також встановленню контактів між потенційними бізнес-партнерами.

Крім того, під час заходу заплановано зустрічі й переговори у форматі “бізнес бізнесу” між українськими, румунськими та молдовськими підприємцями.

Захід проходитиме у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука (вул. Головна, 140) упродовж 6-7 липня 2023 року. Відкриття форуму 6 липня о 10:00, початок реєстрації о 09:30.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.