Новини

«Дякую нашій команді»: Клічук прокоментував результати опитування чернівчан

Міський голова Роман Клічук прокоментував результати муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту (IRI), проведеного у квітні-травні 2023 року, згідно яких Чернівці у багатьох питаннях опинилися на останніх позиціях.

Покращення усе ж є, сказав Клічук на своїй пресконференції 4 липня, пише molbuk.ua

“Сьогодні два роки, як відбулася повністю зміна нашої команди. Вибори відбулися у 2020-му році, я приступив до своїх обов’язків у грудні, а вся наша команда остаточно змінилася якраз наприкінці червня. Ми дивимося на ці цифри – звісно, мені вони багато в чому не подобаються. Але наприкінці 2021-го Чернівці були на останньому місці. Звісно, що ми за два роки хотіли би змінити все. Але хочу нагадати, які були виклики – і ковід, і війна. Усій нашій команді хочу подякувати. Бо більшість із них ніколи не була чиновниками, і вони це розглядали як “смертники”, які йдуть наводити лад у місті, яке 15 років не розвивалося”, – сказав мер.

Попри все, Роман Клічук зауважує позитив у тому, що збільшилася кількість чернівчан, які вважають, що місто розвивається правильним шляхом.

“Якщо, згідно з результатами опитування, у 2021 році таких було 30%, то у 2023 році – 53%. Так само зросла кількість містян, які схвалюють роботу міськради: 18% у 2021 році, 35% у 2023-му”, – зазначив міський голова.

Роман Клічук погодився, що у Чернівцях кепський стан доріг, але зауважив, що їхнє оновлення – це дуже великі витрати.

“Ми розуміємо, що моя задача – щоби місто заробило гроші, які треба ефективно витрачати”, – сказав посадовець.

Читайте також:

Третій знизу: скільки чернівчан схвалюють діяльність мера Клічука – опитування

У Чернівцях – найгірші дороги в Україні: так вважає багато чернівчан – соцопитування

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.