Новини

На Буковині жінка погрожувала вбити працівників сільради, а її спалити

На Буковині жінка погрожувала спалити Лівинецьку сільську раду, а також неодноразово кидала камінням по вікнах сільради. Жінка неодноразово погрожувала працівникам сільської ради, а також застосовувала до них фізичне насильство та погрожували вбити.

Про це йдеться в Реєстрі судових рішень.

Читайте також: Спочатку ображав 81-річну матір, а потім чинив опір поліції: на Буковині п’яний чоловік влаштував дебош

Сільський голова Лівинця на суді дав показання, що жінка перебуває на обліку у психіатра, періодично вона буває агресивною і люди її бояться. Самому голові жінка погрожувала та намагалися вцілити камінням. Секретарю Лівинецької сільської ради жінка погрожувала, що порубає і спалить її. Спеціаліста Лівинецької сільської ради обвинувачена в коридорі сільради била об стіну головою і тягала за волосся.

Також обвинувачена вкінці листопада 2022 року в приміщенні сільської ради безпричинно взяла зі столу монітор, кинула його на підлогу та нанесла по ньому декілька ударів ногами, пошкодивши його.

Жінка також кидала камінням по будинку сільради, внаслідок чого 26 лютого 2023 року пошкодила дев’ять склопакетів та три протимоскітних сітки вікон, чим спричинила шкоди на майже 25 тисяч гривень. В ніч з 30 на 31 березня цього року за допомогою каміння пошкодила шість склопакетів та замок у вхідних дверях приміщення Лівинецької сільської ради, внаслідок чого заподіяла матеріальну шкоду в сумі 32000 гривень.

Суд постановив застосувати щодо жінки примусовий захід медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.