Новини

Події в Росії – це вікно можливостей для України – Маляр

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр впевнена, що політична криза в Росії була передбачувана та неминуча. Відтак, вона вбачає у цих подіях вікно можливостей для України.

Як написала Маляр у Telegram, імперський похід за новими землями не може перекрити внутрішні проблеми в державі, а може лише загострити їх – що і відбувається наразі.

“Яку б державу вони не будували, в них всеодно виходить “Гулаг”, який рано чи пізно бунтує і ії розвалює. Війна в Україні показала найслабкіше місце російської імперії – страх перед правдою. Всі їх рішення базуються на брехні”, – вважає вона.

На думку заступниці міністра, росіяни завжди створювали “повітряні замки для свого царя” та самі в них вірили. Вона назвала це імперською особливістю – роздувати власну велич та переоцінювати себе.

“Це іх наштовхнуло на геть неадекватне рішення – розв’язати війну з Україною без системних правдивих розрахунків власних спроможностей. Виключно амбіції та пиха. Ціна цього помилкового рішення – доля самої Росії”, – зауважила Маляр.

За її словами, Росія воєю з Україною, однак знищує себе. Вона вважає природним процесом те, що “нежиттєздатна система запустила програму самознищення”.

“Вони у такому виді себе знищать як держава, а ми природно переможемо, бо еволюційно готові рухатись вперед. Ми нація, яка зараз на очах у всього світу створює новий тип культури. До нас – культура завжди програвала варварству. А ми доводимо, що можна бути сильними, захищати себе і залишатись цивілізованими. Тому за нами майбутнє, а за Росією – минуле”, – впевнена заступниця міністра.

Маляр також наголосив, що події в Росії наразі варто розцінювати як неминучу деградацію російської держави, що для України означає вікно можливостей.

“Чи варто нам радіти? Краще ставитись обережно і готуватись до будь-яких сценаріїв. Тому, не розслабляємось. Працюємо далі на наше зміцнення та перемогу”, – підкреслила вона.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.