Новини

У двох BMW везли десятьох чоловіків: на Буковині затримали чергових ухилянтів

На Буковині чоловіки з Рівненщини на двох BMW “штурмували” українсько-румунський кордон. Прикордонники їх затримали.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Впродовж минулої доби на ділянці відділу прикордонної служби “Фальків” затримано 12 чоловіків з Рівненщини та одного з Буковини.

Учора зранку на контрольному посту, неподалік кордону з Румунією, охоронці кордону зупинили два автомобілі BMW, у яких перебувало 10 мешканців Рівненської області. Під виглядом туристів чоловіки призовного віку прямували до кордону та розповідали прикордонникам, що вони звичайні мандрівники.

Декілька годин поспіль, ще двоє “туристів” з Рівненщини намагалися пройти пішки в обхід контрольного посту. Під час затримання чоловіки не змогли пояснити ані мети перебування в контрольованому прикордонному районі, ані причини слідування в обхід основної дороги.

Згодом прикордонний наряд зупинив автомобіль буковинця, який також переконував, що прямує у гори заради відпочинку та гарних Карпатських краєвидів.

На затриманих прикордонники склали протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 204-1 КУпАП. А двом водіям, які перевозили ухилянтів, загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.