Новини

У Чернівцях рятувальники нагадали правила поводження на водоймах

Хороший відпочинок має бути не тільки приємним, а й безпечним. У першу чергу, дбати про це мають самі відпочивальники, дотримуючись відповідних правил. Тому рятувальники Чернівецького і Дністровського районів вирушили в рейд по місцях, де влітку громадяни найчастіше проводять свій час біля водойм.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області

Фахівці Служби порятунку нагадали жителям району ці важливі правила: розповіли про заборону купання людей у нетверезому стані, небезпеку купання там, де невідоме дно, і пірнання з височини.

Рятувальники наголосили відпочивальникам, що заходити у воду обов’язково слід поступово, не варто запливати далеко від берега. Також працівники Чернівецького районного управління і Дністровського районного відділу закликали дорослих не відпускати дітей самих до водойм – щоб уникнути нещасних випадків, діти повинні купатися лише під наглядом старших.

Листівки-пам’ятки із зазначеними правилами безпеки рятувальники вручали кожному співрозмовнику, щоб люди не забували про важливість їх дотримання під час відпочинку на воді.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.