Новини

Дуже щасливий знак: до чого сняться птахи

Сни про птахів сняться людям доволі часто. Пернаті в сновидіннях можуть літати зграями, залітати у вікно через будинок або ставати нашими домашніми улюбленцями. У більшості випадків такий сон має позитивне значення, якщо птах виглядає здоровим.

До чого сниться птах-тлумачення сну

У більшості сонників сновидіння про птахів – щасливий знак, який віщує хороші новини, приємне спілкування або нові знайомства. Чим вище уві сні летять птахи – тим щасливішим вважається сон. Спіймати птаха уві сні – до великого везіння, значної перемоги або успіху в романтичних справах.

Якщо сниться великий птах, то у вашому житті можливі великі зміни. Один маленький птах означає, що ви переживаєте через дрібниці. Зграя маленьких птахів уві сні означає, що вам пора перестати хвилюватися про дрібниці і зосередитися на важливих справах. Бачити уві сні пташеня – до відкладеного успіху, заради якого доведеться потрудитися. Але якщо пташенят кинули батьки, то такий сон попереджає вас про вашу грубу поведінку.

Яскрава, різнобарвна, красива пташка сниться до цікавої подорожі або припливу натхнення у творчості. Якщо наснилися екзотичні птахи, то ви занадто переживаєте про минуле і забуваєте жити в сьогоденні. Годувати пташку уві сні – до сімейних посиденьок або вечірці.

Побачили уві сні голуба -мдо обміну плітками, півня або курок – до відстоювання своєї думки, яструба або орла – до визнання і слави, чайку – до подорожі, горобця – до щастя в любові. Не дуже хорошим передвістям вважається сон про сову або ворона. Такий сон обіцяє дрібні негаразди, непорозуміння з близькими або неприємну хворобу. Однак все закінчиться благополучно.

До чого сниться птах, який залетів в будинок

Побачивши сон про пташку, яка залетіла в будинок – до неприємностей, які ви успішно подолаєте. Чим довше вона літає по дому, тим довше ви будете вирішувати проблему. Якщо тварина під час польоту розбила вікно, то ваші плани підуть шкереберть. Якщо уві сні ви зловили птицю, то ви розкриєте обман або зраду. Якщо у вікно уві сні влетіла ціла зграя, то у вас багато недоброзичливців.

Поганим знаком вважається, якщо уві сні птах влетів у вікно і помер. Це означає, що можлива катастрофа або нещасний випадок.

До чого сниться хвора або мертва птиця

У більшості випадків сон про пернатих сприятливий. Але якщо вам приснилася облізла, поранена або хвора пташка – це поганий знак. Сон попереджає, що ви постраждаєте від чужої необачності або безвідповідальності.

Побачити уві сні мертву птицю – до провалу, невдачі в планах. Якщо ви самі уві сні вбиваєте птахів, то ви своїми руками зруйнуєте своє щастя. Якщо зграя мертвих пернатих розкидана по землі або падає з неба, то можливий нещасний випадок або стихійне лихо.

Якщо птах уві сні був мертвий або хворий, але раптово ожив або одужав, то ви уникнете важкої хвороби.

До чого сниться агресивний птах

Побачити уві сні агресивну, злісну птицю – ознака небезпеки. Сновидцу незабаром доведеться зіткнутися зі своїми ворогами або заздрісниками. Бійка з пташкою уві сні означає боротьбу за своє щастя в реальному житті. Хто переміг уві сні, той і здобуде перше місце в реальності.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.