Новини

Відкриття Лавандової Долини поблизу Чернівців: як довго квітнутиме поле?

А ви також, переглядаючи романтичні фільми, мріяли прогулятися квітковими полями французького Провансу? Сьогодні, щоб втілити бажане в реальність, не треба їхати за кордон, креативні підприємці висаджують не менш красиві плантації й поблизу Чернівців. Сьогодні, 19 червня, відкриває двері відвідувачам уже третій рік поспіль Лавандова Долина. Аби потрапити у справжній рай троянд, лаванди і лілій, які от-от розквітнуть, варто лише організувати коротеньку 15-хвилинну поїздку, адже розташований він за адресою с. Бояни, вул.Лісова, 1 (“Сонячня Долина”, орієнтир — Магалянське озеро)

Як розповіли власники поля, цьогоріч висадили приблизно 8 тисяч кущів лаванди й тисячу троянд, які квітнутимуть до трьох тижнів. Робота з рослинами дуже кропітка – в суху погоду треба організувати належний полив, у дощову – дбати, аби вони не вимокали. До того ж постійно треба боротися з бур’янами й думати про загальний вигляд усієї плантації. Тривалість цвітіння залежатиме також від погоди. Через дощі й прохолодну погоду лілії розпуститися не встигли, але упродовж тижня-другого їхні бутони також розкриються. Коли буде пік цвітіння трьох видів рослин – аромат буде неймовірний.

Розташування Лавандової Долини – дуже вигідне для охочих гарно провести час: довкола неї простора територія, де можна відпочити, неподалік затишний ресторанчик і розважальні майданчики для дітей.

— Плануємо створити стильну романтичну фотозону, бо здебільшого до нас приїздять за красивими світлинами. Це й не дивно, адже фото в квітах особливо ніжні. До речі, в процесі фотозйомки й прогулянки рядами відвідувачі мають нагаду покуштувати свіжу малинку з нашого невеличкого розсадника, який простягається поруч, — додає власник поля.

За деталями можна звернутися за номером телефону 0993781749.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.