Новини

Вєрка Сердючка виступила на вечірці з росіянами у Греції: у команді Данилка прокоментували

Вєрка Сердючка, як і Володимир Остапчук, опинилася серед зірок з України, які днями засвітилися на дні народження українки Юлії Буряк на острові Міконос у Греції.

Про це пише “НВ”.

Дівчина Остапчука Катерина Полтавська заявила, що Буряк офіційно розлучена з російським олігархом і зараз із новим чоловіком проживає у Швейцарії. За словами Полтавської, 95% гостей на вечірці – це українці, а про кількох подруг іменинниці з РФ Остапчук не знав. У команді Андрія Данилка також відреагували.

Представник Данилка в коментарі Telegram-каналу Культурная Прачечна зазначив, що вони не знали, що серед гостей є росіяни, а частину гонорару передали на ЗСУ.

“Ось яка інформація у нас є/була. Це день народження одеситки Юлії (чоловік Андрій теж одесит, активно допомагає фінансово Україні та ЗСУ (розмовляє українською). Давно не живуть в Україні. Можливо, у вас інформація про її минулий шлюб, ми не в курсі.) Значна частина гонорару за цей виступ передається на потреби ЗСУ. Нас запевнили, що ні серед гостей, ні серед артистів не буде нікого, хто підтримує Путіна та війну проти України. Ведучий українець, були й інші українські артисти. На заході був присутній Ілля Лагутенко, який багато років живе у Лос-Анджелесі, який публічно засудив війну, і жодного разу не порушував закони України поїздками до Криму після 2014 року. Позиція Андрія Данилка всім відома. Концерт проходив, як завжди, з українськими прапорами, піснею Russia Goodbye тощо. Важко уявити, що Данилка, персонального ворога всіх російських пропагандистів, якому заборонено в’їзд до Росії на 50 років і за чиї пісні в Росії заводять кримінальні справи, міг запросити хтось із Росії чи співчуваючий”, — висловився представник Данилка та лейблу Mamamusic Андрій Уреньов.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.