Новини

Віцепрем’єр-міністр розповів, як познайомився із молодою дружиною з Чернівців

Віцепрем’єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, який торік влітку влітку одружився з молодшою на 20 років телеведучою із Чернівців Юлією Зорій, вперше розповів про знайомство із майбутньою дружиною.

Ексклюзивними подробицями подружжя поділилося у програмі “Життя відомих людей” на 1+1.

Олексій Резніков і Юлія Зорій познайомилися чотири роки тому на церемонії відкриття Євробачення в Києві. На той час Резніков був заступником міського голови і відповідав за організацію конкурсу в КВЦ “Парковий”. 

Юлія Зорій розповідає, що того дня взагалі відпочивала з друзями на природі. Аж раптом її колега Тала Калатай зателефонувала і запросила її на червону доріжку. Юлія пригадує, що дуже тоді поспішала, а на заході хотіла якнайшвидше поїхати додому.

“Виходжу на терасу, бачу Талу Калатай, теж відома телеведуча. І біля неї стоїть така чарівна жінка. Я побачив очі і кажу: “Так, Тала, хто це? Заміжня, незаміжня?”. Одразу розпустив павичий хвіст”, – пригадує Резніков.

На той момент Олексій Резніков уже шість років холостякував і одразу запросив нову знайому на вечерю. Юлія ж не сприйняла це серйозно.

“Тала дзвонить наприкінці тижня і каже: “Ти зібрана? Ми ж їдемо на вечерю”. Я кажу: “Ти що, жартуєш?”. Думаю: “Так, іду як є майже в домашньому одязі. Якщо я йому так сильно подобаюсь, хай я йому сподобаюсь як є”, – розповіла Юлія.

Аби вразити Юлію, Олексій Резніков, як досвідчений чоловік, зайшов із козирів і одразу розкрив усі свої кулінарні таланти.  Як зізнаються закохані, спочатку обоє сприймали все, що відбувається, як флірт без серйозних наслідків.

“З’ясував, що вона любить тартар. І приготував 1,3 кг тартару. Юля коли побачила, що можна стільки з’їсти, скільки хочеш, я думаю, тоді ти і ухвалила своє остаточне рішення”, – жартує Резніков.

Та попри те, що на початку їхніх стосунків, Юлія попередила Олексія, що не готова до одруження, вже через пів року для дівчини стало зрозуміло, що між ними щось більше, ніж романтичні посиденьки з вином. Саме тоді Олексій вручив їй ключ від свого дому. А в лютому 2020 року заручини таки сталися. 

“Ідея робити на одному з КПВВ в ЦНАПІ, яке розташоване на лінії розмежування з тимчасово окупованими територіями, це належить саме Юлі. Обрали “Каланчак” і не пошкодували. Ми були перша пара уклала там, зареєструвала шлюб. У нас свідоцтво 001″, – розповідає Олексій Резніков.

Телеведуча пригадує, що її союз з Олексієм Резніковим лише тато спершу сприйняв насторожено. Утім, він прийняв вибір доньки.

“Спочатку дещо насторожений був тато. Напевне, через різницю у віці хвилювався. Тому що 20 років, це не 2 роки. Але він одразу сказав: “Тобі жити. Якщо тобі комфортно, мені — як тобі”, – розповідає вона.

Куди складніше виявилося з колегами. Вони так легко не повірили в щирість Юлиних почуттів і активно обговорювали їхні стосунки. Утім, Юлія стверджує, що дійсно любить усе, що пов’язане з Олексієм. Це і спільні подорожі, і заняття танцями, і смачні обіди. 

“Приготувати їжу для мене задоволення. Момент, коли я готую, я бавлюся з приправками. Єдине що я трішки готую так, що воно все розлітається. Тому Юля пильнує це”, – зізнається Олексій Резніков.

54-річний Олексій Резніков поділився, що дуже любить екстремальні види спорту і захоплюється гірськими лижами, дайвінгом. А щодо особистого, то на запитання, чого він ще хоче від життя, Олексій Резніков відповів: “Жити щасливо, отримувати задоволення від життя”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.