Новини

Ухилянтів стає більше: на Буковині за вихідні прикордонники затримали 21-го чоловіка

На Буковині за вихідні прикордонники зафіксували 14 випадків незаконного перетину кордону ухилянтами.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонники Чернівецького загону у взаємодії з правоохоронцями Чернівецької області упродовж вихідних припинили 14 випадків порушення кордону та затримано 21-го громадянина України, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії та Молдови.

Минулої ночі, за допомогою спеціальних технічних засобів на ділянці відділу “Красноїльськ” було виявлено пересування у прикордонні групи невідомих осіб. В ході пошукових заходів охоронці кордону затримали поблизу держрубежу 3-х чоловіків призовного віку, мешканців Чернівецької та Хмельницької областей. Для припинення незаконного перетину українсько-румунського кордону прикордонникам довелось здійснити попереджувальний постріл.

Крім цього, впродовж вихідних охоронці кордону відділів “Сокиряни”, “Кельменці”, “Фальків” та “Селятин” у 13 випадках затримали ще 18 порушників, які в незаконний спосіб намагалися перетнути державний кордон з Молдовою та Румунією. Це були мешканці Донецької, Одеської, Волинської, Київської, Полтавської, Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Усіх правопорушників доставлено в прикордонні підрозділи для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.