Новини

Аварія на Буковині: водійка не впоралася з кермуванням та врізалася у мотоцикліста

Аварія сталася вчора, 1 червня, в адміністративних межах села Банилів. Внаслідок зіткнення автомобіля “Renault Kangoo” та мотоцикла “Kanuni” травмувався 58-річний буковинець. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Для з’ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди на місце події негайно виїхалa слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що 48-річна жителька міста Вижниця не впоралася з керуванням автомобіля “Renault Kangoo” та зіткнулася із мотоциклом “Kanuni”, під керуванням 58-річного жителя села Банилів.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувався мотоцикліст. Медики госпіталізували чоловіка до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.