Новини

У Чернівцях можна безкоштовно зробити мамографію: як і де

У медзакладах Чернівців є змога зробити мамографію безкоштовно. Для цього потрібне лише електронне направлення від сімейного лікаря.

Про це йдеться на фб-сторінці міської поліклініки №2, пише molbuk.ua

“Медики КНП “Міська поліклініка 2″нагадують про те, що регулярний догляд за собою і своїм здоров’ям, здоровий спосіб життя, своєчасне проходження профілактичних оглядів: консультування сімейних лікарів, акушерів-гінекологів, УЗД щитоподібної залози, молочної залози, гормональне обстеження, профілактичне відвідування стоматолога, тощо – запорука міцного здоров’я та бездоганного зовнішнього вигляду в будь-якому віці, і всі такі обстеження ви зможете пройти у нашій установі!” – йдеться у повідомленні.

Процедура мамографії на сучасній цифровій діагностиці, яку повинна проходити кожна жінка після 40 років раз на рік (з 3 по 13 день місячного циклу), здійснюється безоплатно за наявності електронного направлення та дає можливість виявити новоутворення або чітко візуалізувати наявну проблему молочних залоз жінки.

Запис до мамографічного кабінету за адресою :

вул. Лесі Українки , 11
Каб. 208
тел.: 066-462-97-95

А також поліклініка працює за програмою медичних гарантій “Ведення вагітності в амбулаторних умовах “, де кожна вагітна жінка зможе також безкоштовно отримати спеціалізовані консультації, динамічне спостереження та обстеження.

Контактні телефони закладу :

вул. Лесі Українки , 11
тел.: 099-762-69-39

вул.: Героїв Майдану, 226
моб. 066-548-28-29
(0372)50-66-06

Мамографія – це безболісне ефективне дослідження молочних залоз за допомогою рентгенівського апарату – мамографу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.