Новини

Виявили скривавленого чоловіка: патрульні Чернівців показали, як рятували пораненого у живіт чоловіка – відео

У Чернівцях інспектори роти ТОР виявили та затримали чоловіка, який ножем поранив місцевого жителя. Також пораненому надали першу домедичну допомогу.

Про це повідомляє управління патрульної поліції у Чернівецькій області.

Подія трапилася учора на вулиці Добрянського. Увечері інспектори роти тактико-оперативного реагування отримали виклик про тяжкі тілесні ушкодження.

Оперативно прибувши на місце, ТОРівці виявили скривавленого чоловіка з пораненням в ділянці живота. Не гаючи ні хвилини, патрульний Микола Митринюк став надавати травмованому домедичну допомогу.

За лічені хвилини прибули медики, які шпиталізували потерпілого. Тим часом інспектор Юрій Блащук встановив та затримав чоловіка, який завдав тілесні ушкодження. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях поліцейські оперативно затримали чоловіка, який ножем поранив місцевого жителя. Правоохоронці встановили, що того вечора під час спільного розпивання алкогольних напоїв між двома чоловіками виникла суперечка. В ході конфлікту 58-річний чернівчанин ножем наніс удар в живіт 41-річному місцевому жителю.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.