Новини

У Чернівцях передали до суду обвинувачення щодо 35-річного чоловіка, який викрав автобус із зупинки

У Чернівцях поліція затримала чоловіка, який викрав автобус ПАЗ із кінцевої зупинки на вулиці Садовій. Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, пише molbuk.ua

За даними слідства, 09 травня цього року 35-річний громадянин, перебуваючи на майданчику автобусної станції “Садова” у Чернівцях, незаконно заволодів маршрутним автобусом. Далеко від’їхати правопорушнику не вдалось, його затримали правоохоронці.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції.

Нагадаємо, раніше на спецлінію “102” надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік перебуваючи на майданчику автостоянки по вулиці Садовій у Чернівцях, незаконно заволодів транспортним засобом “ПАЗ” і поїхав у невідомому напрямку.

Заявник розповів, що зупинився на автостанції та пішов до крамниці, залишивши ключі в замку запалювання. Згодом, він побачив, як його транспортний засіб поїхав та при виїзді з автостанції допустив зіткнення з вантажним автомобілем.

Неподалік від місця події інспектори виявили викрадений автобус та затримали водія.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.