Новини

Зберігав наркотики для власного вживання: 22-річному буковинцю повідомили про підозру

На Буковині у квітні цього року співробітники поліції викрили 22-річного хотинчанина, який зберігав в автомобілі наркотики для власного вживання. Порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

У ході проведення досудового розслідування поліцейські з’ясували, що буковинець незаконно придбав та зберігав психотропні речовини для власного вживання. Під час проведення огляду автомобіля на одному із блокпостів у порушника співробітники поліції виявили і вилучили зіп-пакет з наркотичним засобом.

Відповідно до висновку експерта вилучена речовина містить в своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – PVP.

Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.