Новини

Лекції з воркшопами: у Чернівцях стартував навчальний курс для діючих та майбутніх підприємниць

У Чернівцях розпочався другий інтенсив для діючих та майбутніх підприємниць “Твій шлях до підприємництва”.

Про це йдеться у Facebook “ВОНА хаб”.

Розпочала навчання спікерка Катерина Худик — засновниця Communicative Language Academy, Teacher trainer, Master teacher trainer, PhD holder.

Саме вона провела для учасниць інтенсиву лекцію на тему “Жінки у бізнесі”, а також поділилася своїми кейсами роботи бізнесу під час блекаутів.

Також з учасницями інтенсиву поспілкувалася координаторка кар’єрного хабу “ВОНА” Крістіна Гайка, яка виступила зі вступним словом.

“Ви тут для того, щоб навчитися. Будуть різні заходи, лекції, воршкопи. Не соромтеся запитувати. Основна мета цього інтенсиву, щоб ви вийшли звідси наповненими знаннями і отримали відповіді на всі ваші запитання. Немає неправильних питань. Тут є діючі підприємниці й ті, хто планує ними стати. Визначте свою ідею та пропрацьовуйте її впродовж інтенсиву”, — зазначила Крістіна Гайка.

Навчання у “ВОНА хаб” на інтенсиві є безкоштовним і після його завершення учасниця з найкращим проєктом отримає 37 000 грн на його реалізацію.

Що відомо про “ВОНА хаб”:

“ВОНА хаб” — проєкт, що реалізується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID’s Bureau for Humanitarian Assistance

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.