Новини

Із записаних на щеплення освітян Чернівців майже половина не прийшла на вакцинацію

Із майже 5, 5 тисячі працівників галузі освіти Чернівці бажання вакцинуватися від коронавірусу виявили менше тисячі. Проте навіть із цієї кількості записаних не всі заявилися на вакцинацію.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомив очільник міського управління освіти Сергій Мартинюк.

“Вакцинація педагогів у Чернівцях розпочалася з 6 квітня. Наразі освітяни продовжують щепитися, хоч і не надто охоче. Зокрема, станом на вівторок, 13 квітня, провакцинувалися лише 55 відсотків тих освітян, які були записані на щеплення. Тобто до чого мало людей записалися, то ще й дійшли до етапу імунізації лише трохи більше половини”, – зазначає Сергій Мартинюк.

Проте зараз до вакцинації закликали також працівників професійно-технічних училищ, а ще тих освітян, які задіяні у пробному ЗНО та основній сесії тестування. Тож зараз, сподівається Сергій Мартинюк, кількість щеплених працівників сфери освіти зросте.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях 6 квітня розпочали вакцинацію від коронавірусу працівників дитсадків та шкіл міста. Серед тих, хто дав згоду на щеплення, є як молоді, так і старшого віку освітяни.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.