Новини

На Буковині поліція викликала на допит настоятеля Банченського монастиря, він заявив про «час випробувань»

Настоятель Банченського чоловічого монастиря УПЦ МП Лонгін (Михайло Жар) заявив, що поліція проти нього “відкрила справу та викликає на допит”.

У відео, яке опубліковане на сторінці Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ він додав, що “продовжується переслідування священноначалія Української православної церкви”.

У поліції області зазначили у коментарі molbuk.ua, що у рамках розслідування кримінального провадження проводяться всі необхідні слідчо-процесуальні дії. Також додали, що це наразі вся інформація, якою володіє поліція.

Раніше ми писали, що митрополит Лонгин (Михайло Жар) запросив переселитися із Києво-Печерської лаври на Буковину ченців московського патріархату, на чолі з Павлом Лебедем, більш відомим, як “Паша-мерседес”, який раніше служив на Волині.

Вознесенський Банченський чоловічий монастир УПЦ (МП) — чоловічий монастир УПЦ московського патріархату. Розташований у селі Молниця Герцаївського району Чернівецької області. Керує Банченським монастирем скандальний митрополит Лонгин, або ж Михайло Жар.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.