Новини

«Взагалі не боляче»: на Буковині китайською вакциною CoronaVac почали щепити поліцейських

Сьогодні, 17 квітня, начальник департаменту патрульної поліції Чернівецької області Євгеній Жуков та його перший заступник Олексій Білошицький отримали дозу вакцини CoronaVac (Sinovac) від COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції, пише molbuk.ua

Також вакцинувалися ще 75 патрульних.

У повідомленні зазначають, що кількість вакцин розрахована на кожного співробітника патрульної поліції і з понеділка починається масштабна кампанія з вакцинування всього особового складу.

“Це було дуже швидко і взагалі не боляче. Колегам раджу щепитися, оскільки вони постійно контактують з людьми, тому часто ризикують захворіти. Зараз увесь світ вакцинується, ми також маємо бути захищені від коронавірусу та зупинити його розповсюдження”, — поділився враженнями після щеплення Євгеній Жуков.

У поліції закликають усіх громадян вакцинуватися.

“Дотримуйтесь карантинних обмежень та запишіться на щеплення проти COVID-19. Усі зареєстровані вакцини — безпечні й ефективно формують імунітет. Захист ми зможемо отримати лише вакцинувавшись”, – йдеться у повідомленні.

За повідомленням пресслужби Чернівецької ОДА, за добу 16 квітня в області вакцинувалося 450 буковинців. Загальна кількість вакцинованих буковинців станом на 16 квітня складає 10 тисяч 644 особи.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.