Новини

Клічук розповів, хто і за скільки ремонтує сквер у центрі Чернівців

Облаштування скверу Дня вишиванки в Чернівцях обійдеться приблизно в 5 мільйонів гривень. Основний меценат, який фінансує роботи, – фірма “Рома”.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук.

А пам’ятник Володимиру Івасюку профінансує “Клуб підприємців Буковини”.

“За вартість скверу не можу точно сказати. Чув від свого заступника, що це обійдеться десь у 5 мільйонів гривень. Це орієнтовний кошторис. Можливо, ще будуть якісь непередбачувані роботи. Впевнений, що сквер вийде гарним, і в місті буде ще одна цікава локація.

Основний меценат – фірма “Рома”, а також долучаться інші підприємці. Наприклад, “Клуб підприємців Буковини” зголосився профінансувати пам’ятник Володимиру Івасюку. Якщо не помиляюся, вартість пам’ятника – 30 тисяч доларів”, – розповів Роман Клічук.

Він додав, що робіт у місті дуже багато, ще на десятки років, тож доводиться звертатися за допомогою до бізнесу, друзів, вихідців із Буковини.

“Є, до речі, багато меценатів, які виїхали з Чернівців, але прагнуть внести якісь свої кошти на допомогу місту, щоби привести його в порядок. Попередньо вони дали згоду на те, щоби допомогти облаштувати сквер Дня вишиванки. Тож у планах – 24 серпня офіційно відкрити його для всіх мешканців”, – анонсував міський голова.

Читайте також:

У центрі Чернівців ремонтують сквер: який він вигляд має зараз – фото

Сквер Дня вишиванки в Чернівцях: як він виглядав багато років тому – історичні фото

Замість монументу зроблять газон: як буде виглядати сквер на Соборній площі – фото
” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.