Новини

Секс чи кохання, або Навіщо потрібні секс-іграшки?*

Що важливіше для щастя: секс чи кохання? Добре, якщо є секс і кохання. А якщо кохання немає, то людина все одно відчуває потребу в сексі чисто фізіологічно. Ми всі так влаштовані, не кажучи вже про психологічні відчуття. І не має значення, чоловік ви чи жінка. Можна і не любити, але якщо у тебе є друг для сексу, і у вас все добре, хто сказав, що ти нещасливий. Є дуже багато варіантів, щоб зробити своє інтимне життя щасливим. Один із них – секс-іграшки.

Навіщо пробувати секс-іграшки?

“Усе має бути природно”, – наполягають одні. “Але навіщо природність, якщо немає оргазму”, – заперечують інші. Тож перша причина проста – отримати задоволення. Особливо це стосується жінок, яким важко досягти оргазму без сильної кліторальної стимуляції, і чоловіків, які схильні приходити до фінішу надто швидко. Друга причина – секс-іграшки урізноманітнюють і освіжають життя людей без пари, а також дозволяють тим, хто вже багато років разом, розкрити свою сексуальність і насолоджуватися власним тілом.

Іграшки для сексу

Багато пар вважають використання подібних предметів у ліжку сороміцьким, неприпустимим і марним заняттям. А жінки частіше за все бояться сказати своєму партнеру, що не завжди отримують бажану розрядку і всю гаму відчуттів, про які вони мріяли. До того ж, закріпився такий стереотип, що наявність чоловіка поруч ніби само собою припускає, що він повинен задовольнити всі сексуальні потреби жінки. Але не кожна жінка може зізнатися собі, а особливо коханому чоловікові, що вона хоче більш яскравих і нових відчуттів. Ще гірше, коли чоловік знаходить у своєї жінки фалоімітатор або іншу сексуальну іграшку, і відразу починає сумніватися у своїх чоловічих силах. Така несподівана знахідка часто може стати причиною розриву у деяких пар.

Магазин “Спокуса”, що у м. Чернівцях, допоможе зберегти ваші інтимні стосунки. Тут ви можете придбати різноманітні секс-іграшки та допоміжні засоби, які не будуть лякаючим фактором у вашому сексуальному житті. Вони зроблять ваш інтим комфортним, яскравим, насиченим, наповнять його новими емоціями і відчуттями. Чимало пар стикаються з такими проблемами в інтимних стосунках, як уповільнене або пришвидшене сім’явипускання, сухість піхви, відсутність кліторального оргазму та ін., які згодом можуть стати приводом для пошуків іншого партнера. А щоб цього не сталося, ви можете в магазині “Спокуса” ознайомитися з широким вибором змазок оральних, анальних, вагінальних, зі смаком і запахом, кремів і спреїв для затримки або пришвидшення сім’явипускання, насадок для затримки сім’явипускання або ж насадок для двох, яка одягається на пеніс і стимулює клітор жінки, а в результаті задоволення отримують обоє партнерів. Якщо, наприклад, у чоловіка секс не виходить повноцінним, він може придбати у магазині збуджуючу таблетку, а якщо є якісь порушення в кровообігу статевих органів, можна купити помпу для накачування пеніса. Тут також можна придбати різноманітні прикольні подарунки сексуального характеру еротичнубілизну, вібратори, фалоімітатори та ін.

Задоволення для здоров’я

Іграшки для сексу необхідні насамперед для розвитку чуттєвості. Наприклад, вагінальні кульки роблять рецептори піхви значно чутливішими. Завдяки цьому жінка починає відчувати більше задоволення у момент близькості із партнером. Крім цього, вони сприяють зміцненню кільцевої мускулатури піхви, завдяки чому жінка може подарувати більше задоволення своєму партнеру. Використання різноманітних вібраторів посилює обмін речовин, відповідно, зменшуються застійні явища в ділянці малого тазу, а з ними і ймовірність виникнення і розвитку гінекологічних захворювань. Фахівці стверджують, що періодичне використання різноманітних імітаторів і наявність постійного партнера утримує жінок від зрад. А все тому, що повну гаму відчуттів вона отримує від різноманітності в сексуальних стосунках, у тому числі і з використанням іграшок для сексу. Адже не в кожної жінки є можливість маніпулювати чоловіком під час статевого акту, а іграшки для сексу дають хорошу можливість підібрати відповідно до побажань жінки довжину, м’якість, силу фрікцій і можливість стимулювати кільке ерогенних точок одночасно.

Без табу

Існує думка, що іграшки для сексу існують тільки для самотніх людей, які не мають ні постійних стосунків, ні випадкових. Але це не так. Сексологи однозначно рекомендують використовувати такі іграшки парам зі стажем, щоби освіжити стосунки. Такі іграшки дають шанс вивчити власні реакції, що дозволить парі знайти невідомі і оригінальні пози і заново відкрити світ сексуальних насолод.
Варто пам’ятати, що урізноманітнювати своє сексуальне життя можна навіть найпростішими речами. Для цього не обов’язково купувати лякаючі вас іграшки і робити незрозумілі речі. Це може бути романтичний вечір при свічках, ароматичні свічки у спальні, ванній, чуттєвий масаж, спільний перегляд фільму та ін. Над вогником кохання у стосунках завжди потрібно працювати. Іноді достатньо і так важливо підтримати партнера морально, допомогти у домашніх справах, вислухати, проявити розуміння, підставити своє плече у потрібний момент.

Якщо хтось соромиться купити подарунок у секс-шопі “Спокуса” або не знає, що подарувати коханій людині, він може придбати ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ на суму 500, 1000, 2000 грн, і людина сама вибере, що їй потрібно.

Будьте коханими і кохайте!
Дивуйте одне одного!

Адреса: м. Чернівці, вул.Головна, 25.
Телефон: 0953872814
Інстаграм: https://www.instagram.com/sexspokysa/

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.