Новини

“Не контактував зі мною”: блогерка Емма Антонюк прокоментувала скандал з Іво Бобулом, який подав до суду на неї

Блогерка та журналістка Емма Антонюк прокоментувала заяву Іво Бобула про те, що він подав на неї до суду після скандального інтерв’ю.

“Ранок почався з повідомлень від близьких, підписниць та медіа з питаннями про заяву Іво Бобула щодо суду. Ось що я відповідаю. Пан Іво не контактував зі мною. Я не отримувала жодних матеріалів щодо судового позову. Зважаючи на відсутність будь-якої додаткової інформації, мені поки нема чого прокоментувати додатково”, – написала вона на своїй сторінці в Instagram.

Антонюк також звернулася до журналістів, які висвітлюють скандал із Бобулом.

“Я дякую журналістам за небайдужість. І дуже прошу всіх, хто висвітлює цей скандал з Іво Бобулом пам’ятати, що його ключова теза – З ЖІНКАМИ ТАК НЕ МОЖНА. Якщо ви вирішили написати матеріал про цей скандал, згадайте, будь ласка, про що вся ця історія насправді. Бо гендерні стереотипи та дискримінаційні уявлення щодо жінок мають реальні суспільні наслідки”, – зазначила вона.

Нагадаємо, Народний артист України Іво Бобул погодився стати героєм ютуб-програми блогерки Емми Антонюк “Це ніхто не буде дивитися”, однак під час бесіди зі скандалом втік з інтерв’ю.

Потім Іво Бобул вибачився перед жінками за свої скандальні висловлювання.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.