Новини

Створять чат-бот та школу для підприємців: Чернівці розпочали співпрацю з ініціативою ЄС

Чернівці почнуть співпрацювати з програмою EU4Business з метою підтримки економічного зростання та розвитку малого та середнього бізнесу.

Про це повідомляє мер міста Роман Клічук, пише molbuk.ua

“Впродовж року запровадимо ряд ініціатив. Зокрема створимо чат-бот для підприємців. Запустимо “Школу малого та середнього підприємництва”, яка допоможе підвищити кваліфікацію та навчити МСП навичкам управління та розвитку бізнесу.

Ще одним нашим проєктом є створення інформаційного каталогу про місцевих товаровиробників, що допоможе підвищити їх конкурентоспроможність на національному та міжнародному рівнях. Зробимо інвестиційне портфоліо громади українською та англійською мовами, що допоможе привернути нові інвестиції”, – зазначив Роман Клічук.

Що відомо про EU4Business:

Ініціатива EU4Business є загальною ініціативою Європейського Союзу, що охоплює всю діяльність ЄС, яка спрямована на підтримку малих та середніх підприємств (МСП) в країнах Східного партнерства. Загальною метою ініціативи є сприяння сталому економічному розвитку в Україні завдяки росту компаній, збільшенню можливостей для працевлаштування та регіональному процвітанню.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.