Новини

Погано прибирають у дворі: у міськраді Чернівців пояснили, куди потрібно скаржитися

Мешканці можуть контролювати якість прибирання прибудинкової території. Якщо у дворі не прибирають, не роблять цього вчасно, то це відповідальність управителя, зокрема, управлінської компанії, ОСББ, ЖБК.

Про це розповів заступник директора департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Олексій Голованов.

Якщо виникають такі ситуації, насамперед потрібно звернутися до управлінської компанії. Також можна зателефонувати на номер муніципального контакт-центру — 15-80, 050-222-15-80.

“Таке звернення розглядається у найкоротші терміни і заявнику надається інформація. У разі потреби на місце виходить комісія, перевіряють, виконані чи не виконані роботи. Після цього приймаються відповідні заходи”, – сказав Олексій Голованов.

Якщо прибирання у дворах чи на прибудинковій території виконується неякісно вже не перший раз, то департамент готовий порекомендувати, що робити мешканцям.

“Насамперед мешканці мають право змінити управителя. Також можна змінити форму правління на ОСББ і вирішувати самостійно, хто і як має прибирати територію”, – зазначив Олексій Голованов.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.